Профил

Малко съвети относно отваряне на магазин за дрехи нови и втора употреба

Привет, драги приятели

С тази тема не питам да правя ли магазин за дрехи, не питам дали би вървяло, дали ще стана богат и от сорта както повечето биха писали . Знам какво искам да направя, за това ще се опитам да го осъществя и се надявам да ме разберат хората, които са с трезво мислене, а не тези който само си приказват празни приказки, хора мислещи трезво.

Ще отварям магазин в София, в който ще продавам мъжки, женски и спортни дрехи, нови,outlet и втора употреба висок клас сам подбрана стока така че като влезе човек да си каже( супер ето за таова говорех ) . Всичко ще купувам от чужбина, мъжките и женските от , Англия и цяла Европа (до момента съм намерил директен вносител за цяла България на дрехи Outlet и напълно нови колекции от производители на дрехи ). Идеята ми е да подбирам дрехите, които ще продавам, а не просто да напълня магазина и да се чудя защо не ги харесват хората, а в същото време е пълно с дрехи. В същото време ще направя и онлайн страница в Facebook, като магазина за който говорих до сега ще играе и склад и място на което може да се видят дрехите, които се предлагат в онлайн страницата. Тоест две места на които мога да продавам дрехите си, повече хора да ги виждат и евентуално повече покупки.

Идеята на темата ми е следната- в какъв квартал да отворя магазин с квадратура горе долу 50 квадрата, съвет от някой, който може би се е занимавал с това или има наблюдения от добри продавачи на хубави и качествени дрехи, било то мъжки, женски или спортни. Някакви чалъми за поръчки на повече дрехи, договорки и т.н., всичко което ми се даде като съвет би било от полза на мен, също така и на други хора, несъмнено. 


Благодаря предварително на всеки.

Анонимни потребители не могат да коментират. Влез или се регистрирай.
Блогът на Mikaelo7

Категории · Архив

рекламирай тук